Info

Voksen ABC podcast

’A for abe og B for banan’ har der stået på mange plakater på de danske børneværelser igennem tiderne – men hvad i alverden skulle der stå på en ABC-plakat for voksne? Det giver vi, Rachel Lewin Rukov og Cecilie Falgren Rubini et bud på, i vores podcast ’Voksen ABC’. I hvert afsnit tager vi udgangspunkt i et bogstav og kommer med bud på hvilke ord der skulle være på vores voksen ABC-plakat og hvorfor. Vi starter med A… og slutter med Å…
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Voksen ABC podcast
2022
August


2019
August
March


2018
December
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
November
October
September
August
June
May
April
March
February


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2017
Feb 27, 2017

D fik snakken til at gå på hverdagsoverlevelsesmekanismer, store- vs. småsøskende og selvfølgelig... dillere... ;)

Feb 20, 2017

Ikke verdens nemmeste bogstav at finde ord til skal det vise sig. Det lykkes dog alligevel at få gang i snakken, der blandt andet kommer forbi både eftersex-cigaretter og om de hverdagsløgne som vi fortæller os selv og andre - krydret med et par indrømmelser ...

Feb 13, 2017

Bogstavet B får snakken til at gå på parforholdsstadier, nosser mellem benene og generelt i livet… og munder i en lille flad -  fuld af kærlighed - til Rachel ;)

Feb 10, 2017

Et lille bonusafsnit helt uden bogstaver, men fyldt med kærlighed og evig taknemmelighed - og en lille fortælling om hvem vi er og starten på vores "womance" ;)

Vi er helt på røven over den fantastiske modtagelse vi har fået - tak <3 

Feb 6, 2017

Den "nøgne" A.... Ingen dikkedarer, musik eller fancy lyde – kun os, Rachel og Cecilie, på jagt efter et fælles A til vores voksen ABC. Undervejs taler vi om vild ungdom, uønsket hårvækst, vodkatamponer og en nærgående kat ved navn Pelle. God fornøjelse! :)

1