Info

Voksen ABC podcast

’A for abe og B for banan’ har der stået på mange plakater på de danske børneværelser igennem tiderne – men hvad i alverden skulle der stå på en ABC-plakat for voksne? Det giver vi, Rachel Lewin Rukov og Cecilie Falgren Rubini et bud på, i vores podcast ’Voksen ABC’. I hvert afsnit tager vi udgangspunkt i et bogstav og kommer med bud på hvilke ord der skulle være på vores voksen ABC-plakat og hvorfor. Vi starter med A… og slutter med Å…
RSS Feed
Voksen ABC podcast
2017
August
June
May
April
March
February


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2017
Feb 27, 2017

D fik snakken til at gå på hverdagsoverlevelsesmekanismer, store- vs. småsøskende og selvfølgelig... dillere... ;)

Feb 20, 2017

Ikke verdens nemmeste bogstav at finde ord til skal det vise sig. Det lykkes dog alligevel at få gang i snakken, der blandt andet kommer forbi både eftersex-cigaretter og om de hverdagsløgne som vi fortæller os selv og andre - krydret med et par indrømmelser ...

Feb 13, 2017

Bogstavet B får snakken til at gå på parforholdsstadier, nosser mellem benene og generelt i livet… og munder i en lille flad -  fuld af kærlighed - til Rachel ;)

Feb 10, 2017

Et lille bonusafsnit helt uden bogstaver, men fyldt med kærlighed og evig taknemmelighed - og en lille fortælling om hvem vi er og starten på vores "womance" ;)

Vi er helt på røven over den fantastiske modtagelse vi har fået - tak <3 

Feb 6, 2017

Den "nøgne" A.... Ingen dikkedarer, musik eller fancy lyde – kun os, Rachel og Cecilie, på jagt efter et fælles A til vores voksen ABC. Undervejs taler vi om vild ungdom, uønsket hårvækst, vodkatamponer og en nærgående kat ved navn Pelle. God fornøjelse! :)

1